• Bjorli 24-26 august 2018

Av Jan Erik Hanken | Aug 06, 2018

Da vårturen ble avlyst pga værforholdene på Sunnmøre, prøver vi på en ny tur i uke 34.

Generell informasjon:
    Regner med at vi er på plass på Bjorli på fredags ettermiddag.
    Det er ikke lagt opp til noe spesielt program, men det blir tilsvarende som det har vært årene før.

OM forholdene tillater det, vil vi prøve å arrangere en landingskonkurranse.

Del gjerne til andre klubber. Det er åpent for alle.
    Radio: 123.500
    Tlf: 46623088

Overnatting på flyplassen: Der er god plass til overnatting på flyplassen. Dette er i 4 mannsrom.
    Det koster 150 kroner pr. person pr. natt. Den enkelte må selv ta med laken og sovepose, eller laken, dyne, dynetrekk og pute.
    Vi vurderer og lage til en felles middag\grilling på lørdagskvelden.
    Såpe, håndklær osv. må den enkelte ta med.
    Vi ønsker en påmelding fra de som ønsker å være med. Det er også mulighet og ta med ektefelle etc.
    For de som ønsker å ta med seg bobil eller campingvogn er det god plass til det.
    For ytterligere informasjon\påmelding kan dere ringe:
    Jan Erik: 466 23 088
    Hilsen Styret i Ålesund Flyklubb
  • Ålesund Flyklubb er nå også medlem av motorflyseksjonen til NLF

Av Jan Erik Hanken | Jan 29, 2018

Ålesund Flyklubb er nå også medlem av motorflyseksjonen til NLF.

Årsmøtet for Ålesund Flyklubb, besluttet at klubben skulle melde seg inn i motorflyseksjonen. Øyvind Iversen blei valgt til Leder for Motorflygruppen og Jo-Einar Emblemsvåg ble valgt til Teknisk Leder.
    Protokoll fra Årsmøte er sendt til de som var betalende medlemmer for 2017. Den ligger også i vårt filarkiv på MyWebLog.

Det formelle med innmelding i seksjonen er nå i orden, og de som ønsker det kan også melde seg inn der. For å melde seg inn i motorflygruppen til Ålesund Flyklubb gjør du følgende:
    1: Gå inn på min idrett.
    2: Navn på klubb (Ålesund Flyklubb)
    3: Sett kryss Motor.
    4: Send søknad.
    For de som er medlem i Ålesund Flyklubb fra før, vil det koste 370 kr i medlemskap i motorseksjonen. Er dere medlem i motorseksjonen i en annen klubb fra før vil det ikke koste noe ekstra.
    Spre gjerne ordet til motorflygere som ikke er medlem hos oss også, men som kanskje hører naturlig til oss.
    For de som ikke er medlem i NLF fra før, så må de først opprette en bruker på min idrett, før de kan følge prosedyren over.

• Teorikurs Mikrofly 2018

Av Jan Erik Hanken | Jan 24, 2018

Ålesund Flyklubb vurderer og arrangere ett teorikurs våren 2018 for mikrofly. Vi ønsker derfor tilbakemelding om det er noe interesse for dette. Mere informasjon om veien til mikroflybevis, og informasjon om kurs og kostnader finner dere på vår hjemmeside. www.alesundflyklubb.no under utdanning.

Ber om at de som kan være interessert i ett teorikurs i år, gir beskjed enten til Skoleleder Christian Caspersen, eller Styreleder Jan Erik Hanken innen 12.02.2018. Ikke bindende påmelding. Kontaktinformasjon finner dere også på hjemmesiden.
  • Flyhelg Bjorli 11-13.08 2017

Av Jan Erik Hanken | Jul 23, 2017

Program For Flyhelg 11-13 August 2017

Ålesund Flyklubb

Frekvens 123.50

Fredag 11.08.17

Flyging frem til 20.00

Oppmøte, innkvartering osv.

21.00-: Sosialt samvær, grilling etc.

Lørdag 12.08.17

Flyging 09.00-20.00

21.00: Felles middag\grilling samt sosialt samvær resten av kvelden.

Søndag 13.08.17

Mulighet for Flyging 12.00-20.00

Generell informasjon:

Vi vurderer og lage til en felles middag\grilling på lørdagskvelden, kostnader for dette blir da fordelt på dem som er interessert i dette. Andre måltider må hver enkelt ordne selv. Det er kokemuligheter og en del kjøleskap kapasitet på kjøkkenet. Gryter, tallerkener og dekketøy finnes også på kjøkkenet.

Såpe, håndklær osv. må også den enkelte ta med.

Alle elever som vil flyge på Bjorli, må sørge for at deres lisenser og medlemskap er i orden.

For ytterligere informasjon\påmelding kan dere ringe:

Jan Erik: 466 23 088

Hilsen Styret i Ålesund Flyklubb